En aften med autisten, terapeuten og parforholdet

Få et ægte oplevet indblik i, hvordan parforholdet mellem en asperger og en NT-partner fungerer og gå hjem med redskaber og muligheder, for at handle kompetent og bedre dit eget forhold.

(NT står for ”neurotypisk”, hvilket vil sige en person uden autisme)

Mandag d. 24. februar 2020 19:00-21:30

Krøyer Kielbergs Vej 3, 1.TV, 8660 Skanderborg

Foredraget er til dig, der er i et forhold med en partner, som er på autisme spektret.

Få en øget forståelse for begge de verdener i bevæger jer i, – din partners virkelighed men også din egen virkelighed og dermed vilkår forholdet giver jer. Få ideer til brobygning, der virker med det samme.

Emner, der vil blive belyst:

  • Diagnose eller ej?
  • Særinteressers betydning for ham og familien
  • Kommunikationens logik og formål
  • Konflikters op- og nedtrapning
  • Sex, nærhed og intimitet
  • Det sansemæssiges betydning for øget stress
  • Aleneheden hos ham og hende

Mød autisten og terapeuten

Ole er autist og har gennem flere år arbejdet som autismekonsulent for par og familier. Ole er selvstuderet nørd i autismens udfordringer i parforholdet og sætter oplysende forklaringer på tilsyneladende ubegribelige reaktioner. Han er gift på 3. år med NT-kvinde.

Marianne er par- og familieterapeut har i gennem flere år vejledt og rådgivet kvinder og par, hvor autismeproblematikker fylder mellem de voksne. Marianne er på 14 år kæreste med aspergermand og har derved en særlig indlevelse og viden om de usynlige og psykiske udfordringer mange kvinder oplever dagligt i deres forhold med en asperger.

Ole og Marianne giver et ærligt og oplysende indblik i nogle af parforholdets komplekse områder. Ved hvert tema leverer Ole og Marianne brugbare løsningsforslag, som er direkte anvendelige og virksomme, så konfliktniveau mindskes og familielivet kan få mere plads.

Glæd dig!

Det bliver en aften med et ualmindeligt foredrag, der rammer lige ind i parforholdets kerne, hvor både Ole og Marianne indefra kender til både problematikkerne og til mulighederne.

Det bliver en aften, hvor du møder andre, som også kender til forholdet med en partner, som er på autisme spektret.

Det bliver en aften med humor, alvor, indsigter og gode ideer til lige til at tage med hjem.

Skriv en kommentar